Seleccionar página

Qui Som?

Som diplomats en Òptica i Optometria per la Universitat de València. Després d’una dilatada experiència que ens va enriquir tant a nivell personal com professional al País dels Pirineus, vam decidir donar un gran pas i montar la nostra pròpia empresa amb un objectiu molt clar: garantitzar-los un bon servei amb una qualitat excel·lent.

Visualgi Òptics naix l’any 2007 amb la finalitat de donar forma a les nostres inquietuts. El nostre concepte d’empresa és arribar a tot el públic i garantitzar-los un tracte familiar, un bon servei al millor preu i com no la màxima qualitat. Ja que el món de l’òptica cada vegada està més prop de ser un complement de moda amb facilitat ens apeteix fer canvis d’imatge al ritme que marquen les ultimes tendències de moda, per això tenim una moda seleccionada per nosaltres entre els principals dissenyadors de l’actualitat. A més a més continuem formant-nos cada dia per a tindre les últimes novetats, tant en les montures com a nivell tecnològic en les lents oftàlmiques.

Estem al centre del poble valencià d’Alginet, concretament en C/ Empedrat, 57. El nostre telèfon és el 961754192, també poden contactar per whatsap al 644 444 192.